Uddevalla Näringsliv - Uddevallas största företagsnätverk

Uddevalla Näringslivs framtidsfokus

Uddevalla Näringsliv befinner sig i en fas där förändring och utveckling är i fokus. För att bättre möta våra medlemmars behov och förväntningar har vi påbörjat uppdraget att omforma verksamheten. Målet är klart och tydligt: att stärka medlemsnyttan.

Medlemsundersökning
Vår senaste medlemsundersökning har varit en ögonöppnare för oss. Den har tydligt pekat på behovet av att utveckla och ta ett ännu starkare grepp om vårt erbjudande till er som medlemmar för att säkerställa att vi är i linje med era förväntningar och behov.

Vår vision
Vår vision, att bygga gemenskap och driva affärer, går hand i hand med den förändringsresa vi är på väg att genomföra. Vi strävar efter att vara en positiv kraft som inte bara reagerar på förändringar i näringslivet, utan aktivt påverkar, utmanar och samverkar för att forma ett starkt näringslivsklimat i Uddevalla.

Förändringar
Förändringen innebär en översyn av aktiviteter och evenemang, struktur och arbetssätt, där fokus är att erbjuda dig som medlem en tydligare organisation med större medlemsnytta genom relevanta och aktuella utbildningar inom det moderna näringslivet, tydligare nätverksmöjligheter och evenemang.

År 2024
Under början av 2024 kommer vi i styrelsen att presentera en helt ny organisationsstruktur och aktivitetskalender som är utformad för att maximera din medlemsnytta. Vi ser fram emot att inom kort dela dessa planer med er och att tillsammans fortsätta vår gemensamma resa mot att stärka Uddevallas Näringsliv.

Vi är övertygade om att denna organisations- och innehållsförändring kommer att göra Uddevalla Näringsliv ännu mer relevant och värdefullt för det lokala näringslivet, och vi är tacksamma för att du är en del av den framtiden.

Du kanske också vill läsa...

Rulla till toppen