Uddevalla Näringsliv Logotyp

Bli medlem i Uddevalla Näringsliv

Att bli medlem i Uddevalla Näringsliv innebär att du får en nyckel till ett nätverk av möjligheter och fördelar där dina möjligheter till samarbeten och nya kontakter är stora. Vi i Uddevalla Näringsliv tror på kraften i att bygga och underhålla meningsfulla relationer.

Vad ingår i mitt medlemskap?

✔️ Tillgång till Uddevallas största företagsnätverk
Som medlem i Uddevalla Näringsliv får du tillgång till vårt nätverk, det vill säga 250 företag i olika branscher. Vi vet att vårt nätverk ger möjligheter till samarbeten, nya kontaktar och affärer.

✔️ Exklusiva inbjudningar till evenemang och aktiviteter
Vi arrangerar flera olika aktiviteter varje år, bland annat föreläsningar, workshops, nätverksluncher och andra former av engagerande aktiviteter. Vi strävar alltid efter att hålla våra medlemmar inspirerade och uppdaterade om de senaste nyheterna och trenderna inom olika ämnen och branscher. Som medlem i Uddevalla Näringsliv är du först med att få en inbjudan till de aktiviteter vi arrangerar.

✔️ Rabatterade priser på våra evenemang och aktiviteter
Som om det vore nog, nej! Som medlem får du dessutom rabatterat pris på våra aktiviteter.

✔️ Nyhetsbrev och information
Varje månad skickar vi ett nyhetsbrev med information om vad som är på gång och annan information som kan vara nyttig för dig att veta. Som medlem får du även möjligheten att via vårt nyhetsbrev bjuda in medlemmar till ditt evenemang eller till att ta del av ett erbjudande. Läs mer om vad som gäller här!

✔️ Möjlighet att påverka
Uddevalla Näringsliv bygger på en stark gemenskap och ömsesidigt förtroende mellan medlemmar och styrelse. Som medlem har du möjligheten att påverka hur vi ska arbeta framåt. Genom att fokusera på gemensamma mål och prioriterade områden kan vi effektivt adressera utmaningar och skapa möjligheter för tillväxt och utveckling. Med två medlemsundersökningar per år har du möjlighet att bidra med idéer och perspektiv för att forma vår gemensamma framtid.

PRISER

Priser

Att bli medlem i Uddevalla Näringsliv innebär att du får en nyckel till ett nätverk av möjligheter och fördelar där dina möjligheter till samarbeten och nya kontakter är stora. Vi i Uddevalla Näringsliv tror på kraften i att bygga och underhålla meningsfulla relationer.

Som medlem betalar man en medlemsavgift till föreningen på 500kr per år samt en omsättningsbaserad och avdragsgill serviceavgift fr. 2000kr per år.

Du kan också välja att bli partner till Uddevalla Näringsliv, för mer information, klicka här!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Som medlem betalar du en medlemsavgift till förening på 500kr per år samt en omsättningsbaserad och avdragsgill serviceavgift per år.

Uddevalla Näringsliv är en opolitisk ideell medlemsorganisation som strävar efter att vara en positiv kraft som påverkar, utmanar och samarbetar för att främja ett attraktivt näringslivsklimat i Uddevalla.

Uddevalla Näringslivs Service AB Org.nr:556575-2705
Uddevalla Näringsliv Ideellförening Org.nr: 865501-0877

Copyright © Uddevalla Näringsliv

Rulla till toppen