Uddevalla Näringsliv Logotyp

Uddevalla Näringslivs styrelse

Styrelsen i Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv har en engagerad styrelse som regelbundet samlas för att driva vår agenda framåt. Våra medlemmar och styrelse arbetar aktivt tillsammans inom prioriterade områden.

Uddevalla Näringslivs styrelse samlas regelbundet för att främja och driva Uddevalla Näringsliv framåt, där styrelsen fungerar som katalysator för att stimulera tillväxt och hållbar utveckling inom Uddevallas näringsliv och våra medlemmar. 

Uddevalla Näringslivs framgång bygger på en stark gemenskap och ömsesidigt förtroende mellan medlemmar och styrelse. Genom att fokusera på gemensamma mål och prioriterade områden kan vi effektivt adressera utmaningar och skapa möjligheter för tillväxt och utveckling. 

Thomas Aebeloe

Ordförande

Jessica Frendberg

Vice ordförande

Ramona Byrö

Ledamot

Mikael Berglund

Ledamot

Torbjörn Hermansson

Ledamot

Jennie Bråthén

Ledamot

Leif H. Karlsson

Ledamot

Fredrik Lindell

Ledamot

Jény Meira

Suppleant

Handlingar

Uddevalla Näringslivs framtidsfokus: Stärkt medlemsnytta genom en organisations- och innehållsförändring.

Uddevalla Näringsliv befinner sig i en fas där förändring och utveckling är i fokus. För att bättre möta våra medlemmars behov och förväntningar har vi påbörjat uppdraget att omforma verksamheten. Målet är klart och tydligt: att stärka medlemsnyttan.

Medlemsundersökning
Vår senaste medlemsundersökning har varit en ögonöppnare för oss. Den har tydligt pekat på behovet av att utveckla och ta ett ännu starkare grepp om vårt erbjudande till er som medlemmar för att säkerställa att vi är i linje med era förväntningar och behov.

Vår vision
Vår vision, att bygga gemenskap och driva affärer, går hand i hand med den förändringsresa vi är på väg att genomföra. Vi strävar för att Uddevalla Näringsliv ska vara en positiv kraft som inte bara reagerar på förändringar i näringslivet, utan aktivt påverkar, utmanar och samverkar för att forma ett starkt näringslivsklimat i Uddevalla.

Förändringar
Förändringen innebär en översyn av aktiviteter och evenemang, struktur och arbetssätt, där fokus är att erbjuda dig som medlem en tydligare organisation med större medlemsnytta genom relevanta och aktuella utbildningar inom det moderna näringslivet, tydligare nätverksmöjligheter och evenemang.

År 2024
Under 2024 kommer vi i styrelsen kommer vi arbeta aktivt för att maximera din medlemsnytta. Vi ser fram emot att träffa er medlemmar och ta del av er input om vår nya organisation och våra nya evenemang. Tillsammans fortsätter vi vår gemensamma resa mot att stärka Uddevallas Näringsliv.

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via vårt formulär med frågor och funderingar som rör ditt medlemskap, våra aktiviteter/evenemang eller andra frågor.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Uddevalla Näringsliv Logotyp

Bli en del av Uddevalla Näringsliv och ta del av inspiration, kunskap, nätverk och förmåner för att stärka ditt företags närvaro och framgång i det lokala näringslivet.

Uddevalla Näringsliv är en opolitisk ideell medlemsorganisation som strävar efter att vara en positiv kraft som påverkar, utmanar och samarbetar för att främja ett attraktivt näringslivsklimat i Uddevalla.

Uddevalla Näringslivs Service AB Org.nr:556575-2705
Uddevalla Näringsliv Ideellförening Org.nr: 865501-0877

Copyright © Uddevalla Näringsliv

Rulla till toppen