Uddevalla Näringsliv Logotyp

Våra evenemang

Vi strävar efter att erbjuda våra medlemmar en gemenskap där ni inte bara kan utbyta erfarenheter och kunskap utan också hitta möjligheter till samarbete och gemensam tillväxt genom utvecklande och inspirerande aktiviteter och evenemang.

Vare sig det är genom föreläsningar, workshops, nätverk eller andra former av engagerande aktiviteter, strävar vi efter att hålla våra medlemmar inspirerade och uppdaterade om de senaste nyheterna och trenderna inom olika ämnen och branscher. Vi arrangerar därför olika och återkommande evenemang. Några av våra evenemang är nätverkslunchen, God morgon Uddevalla, AW och Uddevalla Näringslivs Golfen.

Våra evenemang

Ta del av vår evenemangskalender under 2024! 

Juni, 2024

Nätverkslunchen

Nätverkslunchen är den optimala plattformen för dig som medlem att nätverka och skapa nya kontakter. Vi på Uddevalla Näringsliv värdesätter vikten av att bygga ett starkt nätverk, och därför arrangerar vi Nätverkslunchen den sista torsdagen varje månad mellan februari och maj samt september och november. Platsen för lunchen varierar, men atmosfären av gemenskap och affärsmöjligheter förblir konstant.

Nätverkslunchen är exklusivt för våra medlemmar, vilket skapar en intim och givande miljö för samtal. Tillsammans delar vi erfarenheter, idéer och skapar långvariga affärsrelationer över en gemensam lunch. Varje nätverkslunch har endast 20 tillgängliga platser, så för att säkerställa din närvaro är det bäst att vara snabb – först till kvarn!

LUNCH

GOD MORGON

God morgon Uddevalla

Vi vill hålla våra medlemmar upplysta och inspirerade om de senaste nyheterna och trenderna inom olika ämnen och branscher. Och vad är ett bättre sätt att starta dagen än med insiktsfulla frukostmöten? På God Morgon Uddevalla får du precis det och mer!

God morgon Uddevalla är en kombination av en gemensam frukost och givande nätverkande, följt av spännande föreläsningar inom specifika områden som medlemmarna efterfrågat. För 2024 har vi noggrant valt teman som är relevanta för din framgång – marknadsföring och kommunikation, företagsledning, emotionell intelligens samt ekonomi och lönsamhet.

AW med Uddevalla Näringsliv

Vi tycker om att ha roligt tillsammans samtidigt som vi skapar nya kontakter och stärker befintliga. AW med Uddevalla Näringslivs är en kväll fylld med energi, musik och underhållning som inte bara skapar minnen som varar, utan också bygger och stärker relationer. Som medlem i Uddevalla Näringsliv får du en exklusiv möjlighet att delta med både förtur och till rabatterat pris.

AW

GOLF

Uddevalla Näringslivs Golfen

Uddevalla Näringslivs Golfen är en gammal tradition. Vi har omformat den klassiska golftävlingen för att erbjuda en kombination av nätverkande och tävlingsanda. Vi vet att golf är den ultimata sporten för att skapa starka affärsrelationer, och Uddevalla Näringslivsgolfen ger dig chansen att göra det på ett roligt och utmanande sätt.

I vår tvåmanna scramble tävlar du tillsammans med din kollega, kund eller samarbetspartner. Tillsammans med två andra lag och era caddies tar ni er runt 16 hål på en av Uddevallas fina golfbanor. Längs banan väntar hålsponsorer med mat, dryck och underhållande lekar som garanterat skapar många skratt och minnesvärda stunder.

Golfen är ett uppskattat evenemang som Uddevalla Näringsliv har arrangerat i många år. Vinnaren får en värdecheck att skänka till någon av Uddevallas paraföreningar, men självklart finns det också ett gediget prisbord att ta del av. Dessutom kan ni vinna äran som Uddevalla Näringslivs Golfmasters och vår vandringspokal.

Vill du dela med dig av inbjudningar och erbjudande till Uddevallas största företagsnätverk?

Som medlem i Uddevalla Näringsliv har du möjlighet, att via vårt nyhetsbrev, bjuda in medlemmar till ditt evenemang eller till att ta del av ett erbjudande.

Vårt nyhetsbrev skickas första veckan i varje månad, för att ditt evenemang eller erbjudande ska komma med på utskicket måste du därför ha skickat in informationen till oss senast den 25:e månaden innan. Men, för att vi ska dela ditt evenemang eller erbjudande måste det uppfylla vissa krav.

✓ Avsändaren ska vara medlem i Uddevalla Näringsliv
✓ Avsändaren bedriver verksamhet i Uddevalla kommun
✓ Evenemanget ska vara inkluderande
✓ Evenemanget ska vara gratis eller erbjuda en exklusiv rabatt till Uddevalla Näringslivs medlemmar
✓ Erbjudande ska vara exklusivt till Uddevalla Näringslivs medlemmar

Skicka in din inbjudan eller ditt erbjudande till oss!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kom ihåg att informera om priser och exklusiva rabattkoder för Uddevalla Näringsliv samt eventuella länkar.

Uddevalla Näringsliv är en opolitisk ideell medlemsorganisation som strävar efter att vara en positiv kraft som påverkar, utmanar och samarbetar för att främja ett attraktivt näringslivsklimat i Uddevalla.

Uddevalla Näringslivs Service AB Org.nr:556575-2705
Uddevalla Näringsliv Ideellförening Org.nr: 865501-0877

Copyright © Uddevalla Näringsliv

Rulla till toppen