Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv Logotyp
God morgon Uddevalla

En morgon fylld med kreativitet

God morgon Uddevalla den 21 februari var en morgon fylld med inspiration. Vi samlades ett härligt gäng från flera olika företag på Live by Carlia för en morgon fylld med inspiration och nätverkande.

Tillsammans åt vi frukost och knöt nya kontakter runt borden. Efter frukosten lyssnade vi till en intressant föreläsning av kommunikationsstrategen Linda Blom.  Linda lärde oss mer om just kommunikation och hur det påverkar våra varumärken. Vi fick med oss praktiska tips och strategier för en effektiv kommunikation, inklusive vikten av att vara beredd på kriser, något som är extra aktuellt i dagens läge.

Det blev en lyckad och inspirerande morgon där vi alla fick möjlighet att fylla på med ny energi och insikter. Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog, och till Linda för att hon ville hänga med oss denna morgon. Vi ser fram emot nästa “God morgon Uddevalla” som äger rum den 15 maj, då kommer Annette Ögren från Anacka och föreläser om ”Vägen till ett lönsamt företag”. En morgon du inte vill missa, boka dina biljetter här! 

Du kanske också vill läsa...

Rulla till toppen