Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv Logotyp
Nätverkslunch med Uddevalla Näringsliv

En smakrik Nätverkslunch på Kerstin på Torget

Igår samlades vi för den andra nätverkslunchen detta år, värd var restaurangen Kerstin på Torget! Som vanligt var efterfrågan stor och Nätverkslunchen var fullbokad med ett härligt gäng av anmälda deltagare. Redan innan vi steg in genom dörrarna till restaurangen på Kungstorget var nätverkandet igång!

Kerstin på Torget är kända för sin härliga husmanskost med en modern twist, och denna gång blev vi bortskämda med en smakrik torskrygg med sandefjordsås, syrad forellrom, smörstekt potatis & kålrabbi. En riktig höjdare av en lunch, kan vi lova!

Precis som förra Nätverkslunchen hälsade vi alla välkomna och delade med oss av vad som är på gång i Uddevalla Näringsliv. Därefter lämnade vi över ordet till Anders och David på Kerstin på Torget, som berättade mer om deras verksamhet och vad som är på gång. En möjlighet de lyfte fram var att boka företagsluncher eller evenemang hos dem – ett tips som många uppskattade.

Innan vi smakade den goda maten, fick alla också chansen att kort presentera sig själva och sina företag, vilket ökade möjligheterna till att knyta nya kontakter.

Nätverkslunchen är en optimal plattform för våra medlemmar att nätverka och skapa värdefulla kontakter inom det lokala näringslivet. Vi ser redan fram emot nästa tillfälle, som kommer äga rum den 25 april på den nya och spännande restaurangen Leva på Riverside. Säkra din plats redan nu genom att boka här!

Vi på Uddevalla Näringsliv ser fram emot att återigen träffas och fortsätta bygga upp vårt starka nätverk i Uddevalla.

Du kanske också vill läsa...

Rulla till toppen