Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv Logotyp
Nätverkslunchen på Eat by Carlia

Första Nätverkslunchen på Eat by Carlia – en succé!

Den första Nätverkslunchen på Eat by Carlia blev verkligen en lyckad och givande upplevelse för medlemmarna i Uddevalla Näringsliv. Med endast 20 tillgängliga platser skapades en intim miljö som främjade nätverkande och möjligheter till nya affärsrelationer.

Under lunchen delade deltagarna sina erfarenheter och insikter men vi fick också lyssna till Quality Hotel Carlia som presenterade spännande satsningar, inte bara gällande den nya fusionrestaurangen Eat by Carlia, utan även vad som väntar i skybaren och relaxavdelningen som planeras att öppna i höst – väldigt spännande! En annan höjdpunkt var även när varje deltagare fick chansen att presentera sig själv och sitt företag för övriga deltagare.

Nu ser vi fram emot nästa Nätverkslunch, som kommer att äga rum den 21 mars på Kerstin på Torget. Det är verkligen en optimal plattform för medlemmarna att nätverka och skapa värdefulla kontakter inom det lokala näringslivet. Om du inte hade möjlighet att delta i den första Nätverkslunchen, se till att boka in den 21 mars i din kalender och anmäl dig redan nu för att säkerställa din plats!

Boka Nätverkslunchen den 21 mars

 

Du kanske också vill läsa...

Rulla till toppen