Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv Logotyp

Nytt år, nya affärsmöjligheter

Vi har befunnit oss i en fas av förändring och utveckling. Där fokus har varit att bättre möta era behov och förväntningar på ert medlemskap i Uddevalla Näringsliv. Arbetet fortlöper och vi jobbar fortfarande aktivt med förändringar av vår organisation men idag kan vi äntligen presentera 2024 års evenemangskalender, du hittar all information på hemsidan.

Nytt för i år är att nätverksluncherna är exklusiva för er medlemmar och arrangeras sista torsdagen varje månad mellan februari och maj samt september och november. Platsen för lunchen kommer variera, men atmosfären av gemenskap och affärsmöjligheter förblir konstant. Dessutom har varje nätverkslunch endast 20 tillgängliga platser, så för att säkerställa din närvaro är det bäst att vara snabb. Redan nu kan du boka dig på den första nätverkslunchen – först till kvarn!

Vi vill också passa på att hälsa er välkomna till årets första God morgon Uddevalla den 21 februari. En kombination av en gemensam frukost och givande nätverk, nu även med spännande föreläsare inom områden som ni önskat. Vår första föreläsare är Linda Blom och temat är “Bygg ett starkt varumärke med rätt kommunikation”. En inspirerande morgon du inte vill missa! Boka dina biljetter här!

Du kanske också vill läsa...

Rulla till toppen