Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv Logotyp

Säg hej till våra nya styrelsemedlemmar

På årsmötet valdes det in nya styrelsemedlemmar och vi är så glada att få presentera dom som kommer bidra med sin expertis och sitt engagemang för att stärka vårt näringsliv. 

Jennie Bråthén
Jennie är fastighetsmäklare specialiserad på jord- och skogsfastigheter hos Ludvig & Co Fastighetsförmedling AB. Utöver sitt uppdrag i Uddevalla Näringsliv är Jennie ordförande för LRF (Lantbrukarnas riksförbund) i Uddevalla kommun. Jennie är övertygad om att nätverkande är nyckeln till att skapa affärer och ser fram emot att bidra till vårt nätverk.

Leif H Karlsson
Leif driver LHK Konsult, ett företag verksamt inom säkerhets- och bevakningsbranschen. Han tror starkt på att dela med sig av erfarenheter och kontakter för att uppnå snabba och effektiva resultat. Leifs erfarenhet och kontaktnät kommer vara en stor tillgång för Uddevalla Näringsliv.

Fredrik Lindell
Fredrik har drivit entreprenadföretaget BST West AB inom sprinklerbranschen i sju år. Han brinner för företagande och entreprenörskap och ser fram emot att bidra med sina insikter och erfarenheter för att främja näringslivet i Uddevalla.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Jennie, Leif och Fredrik för att fortsätta utveckla och stärka vårt näringsliv genom samarbete och nätverkande. Vi vill också passa på att tacka Paula Saave för hennes år i Uddevalla Näringslivs styrelse, vi kommer sakna dig!

Du kanske också vill läsa...

Rulla till toppen