Uddevalla Näringsliv

Uddevalla Näringsliv Logotyp
UF-mässan 2024 Uddevalla

En inspirerande eftermiddag på UF-mässan

Onsdag den 7 februari 2024 blev en eftermiddag fylld av energi, kreativitet och entreprenörskap på Torp Köpcentrum. Vi i juryn träffades kl. 14:00, pratade ihop oss och delade in oss i våra jurygrupper och sedan började en spännande resa genom UF-mässan, arrangerad av Ung Företagsamhet och med Jenny Kucera som fantastisk sammanhållande och inspirerande lärare från Östrabo Gymnasium.

Från Uddevalla Näringsliv var Thomas Aebeloe, Styrelseordförande på plats och delegerade juryarbetet. De olika jury-grupperna möttes av ett brus av aktivitet och förväntan. Ungdomarna från gymnasieprogrammen/inriktningarna hade förvandlat köpcentret till en levande hubb av innovation och affärsidéer. Från smyckestillverkning till tekniklösningar, varje monter erbjöd en unik upplevelse och inblick i elevernas kreativa tankar och affärssinne.

Under juryns vandring genom mässan hade de förmånen att interagera med flera av utställarna. Det var uppfriskande att se den passion och dedikation som dessa unga entreprenörer visade för sina projekt. De berättade entusiastiskt för juryn om sina affärsidéer och hur de hade arbetat tillsammans för att förverkliga dem.

Bland höjdpunkterna på mässan fanns en mängd innovativa produkter och tjänster. Från hållbara modealternativ till smarta hemlösningar, varje projekt var en påminnelse om den obegränsade potentialen hos unga människors kreativitet och vision.

När klockan närmade sig 18:00 och UF-mässan gick mot sitt slut, var det dags för juryns slutgiltiga val och prisutdelning som blev ett riktigt fint avslut på denna eftermiddag.

Att få vara med i juryn och en del av UF-mässan är fantastiskt ärofyllt och roligt. Den fina gemenskapen av unga entreprenörer var en påminnelse om kraften i att drömma stort och arbeta hårt för att förverkliga sina visioner.

Vi i Uddevalla Näringsliv tackar för denna intressanta och roliga eftermiddag och önskar alla fina ungdomar Stort Lycka till med sina företag och ett extra STORT GRATTIS till vinnarna.

Du kanske också vill läsa...

Rulla till toppen